Aanmelden

Wil je graag bij ons op school komen? Wat leuk!  Maar hoe werkt dat?

Natuurlijk moeten je ouders/verzorgers en jij een aanmeldingsformulier invullen, dat kun je hier downloaden. Het ingevulde formulier kun je mailen naar bm@penta.nl. Ook is het mogelijk om het geprinte formulier ingevuld per post naar ons op te sturen:

  PENTA College CSG Bahûrim                                                                                                         
  Mgr. Smitstraat 3                                                                                                                 
  3232BN Brielle                                                                                                                     
  Postbus 117                                                                                                                        
  3230AC Brielle

In verband met de verwerking van de formulieren en de indeling van de klassen willen we de inschrijvingen graag uiterlijk 1 april binnen hebben. Zijn er nog vragen, dan kunnen je ouders/verzorgers contact opnemen met onze administratie via telefoonnummer:

0181-475275

Aanmeldingsformulier.doc

Toelating

Nadat wij jouw formulier ontvangen hebben, beslist een toelatingscommissie of jij toegelaten wordt tot het eerste leerjaar. Deze beslissing neemt de commissie in de eerste plaats aan de hand van het advies van de basisschool en in de tweede plaats op grond van de uitslag van de toetsen en/of testen die in groep 8 zijn afgelegd. Bahûrim kan leerlingen plaatsen met het advies gemengd/theoretische leerweg van het VMBO en HAVO. Jouw ouders/verzorgers krijgen een bevestiging als de aanmelding binnen is en zo spoedig mogelijk daarna bericht over de mogelijke plaatsing.