Afscheid

Met mijn afscheid waren mijn vrouw en ik al ruim een jaar bezig en tijdens dit proces droom je toch van een mooi afscheid, laten we eerlijk zijn… en wat is het dan mooi als die droom uitkomt. Op maandag 2 juli nam ik eerst afscheid van de leerlingen. Een prachtig feest met mooie cadeaus en wensen die gemeend, liefdevol, intens en met aandacht geschreven zijn. Er zijn door de leerlingen en de mentoren mooie woorden gesproken en er is gelachen, gezongen en gedanst, maar er waren ook tranen. Tranen die mij ontroerden maar die mij ook iets vertelden. Ik wil alle leerlingen en ouders/verzorgers bedanken voor de hart-verwarmende wensen en cadeaus. Jullie hadden mij geen mooier cadeau kunnen geven en ik wens iedereen en gezond en mooi leven.

Afgelopen donderdag was het afscheid met de collega’s. Tijdens een barbecue, omlijst met gezellige muziek van Lucas Koelemeijer, kwam mijn tweede droom uit. De heer Holwerda sprak een geweldige speech en ik kreeg van de collega’s en de school cadeaus. Veel collega’s hebben verhalen geschreven over mij en die zijn gebundeld door mevrouw Lindenbergh in een schitterend gouden album. Een fantastisch cadeau.  

Tenslotte kwam de heer Holwerda met een cadeau in de verpakking van een bekende voetbalclub uit Rotterdam met hierin een KARS-oorkonde. Deze oorkonde telt voor mij als een ‘Olympische gouden plak’. Hierbij wil ik alle vrienden en (oud)collega’s bedanken voor de mooie attenties, wensen en verhalen in het gouden album.We wensen jullie veel gezondheid en geniet van je leven. Ik hoop dat mijn lijfspreuk ‘Goedmorgen’ nog lang mag klinken in Bahûrim.

Met vriendelijke groet,

Ton Goedemans

Ga terug