SnowWorld 2019

Op dinsdag 5 maart 2019 was het dan eindelijk zover.. We mochten ons weer gaan opmaken voor ons jaarlijkse uitje naar SnowWorld in Zoetermeer! Omstreeks 14:00 uur zetten de twee bussen, met een leerlingaantal van exact honderd, koers richting de skihal. Dit jaar hadden we een "special-gast" in ons midden. Meneer Goedemans kwam samen met zijn vrouw langs om samen met de leerlingen een aantal uren op de latten te staan. Dit tot grote vreugde van de aanwezige leerlingen!

Na het betalen van de excursie en het ontvangen van de skipasjes, konden de leerlingen zich gaan opmaken voor een ski- of snowboardles, of een middag zonder begeleiding over de sneeuw glijden. De docenten vonden het prachtig om te zien hoe sommige leerlingen met de ogen dicht en met een flinke dosis ervaring naar beneden kwamen. Hier en daar een lichte valpartij mocht de grote pret niet drukken.
Bij de ski- en snowboardlessen hilariteit alom. De welbekende "pizzapunt" werd tot in de perfectie uitgevoerd door een aantal leerlingen. Ook de snowboarders gleden als doorgewinterde stunters over de baan.

Tussendoor was er uiteraard tijd voor een heerlijke (winterse) versnapering. Patat met mayonaise, een Bratwurst maar vooral de Apfelstrudel deed het erg goed bij zowel leerlingen, als begeleiding.
Om 17:30 uur was het weer tijd om de spullen in te leveren, omkleden en weer koers te zetten richting Brielle. Na enig oponthoud door een zoekgeraakte IPhone, kwamen de leerlingen en de begeleiding om ongeveer 18:50 uur voldaan weer op school. 

Ook dit jaar was het weer een hele geslaagde dag! SnowWorld, tot in 2020!

BRA-Team

 

Ga terug