Uitreiking DSD diploma’s

Vrijdagmiddag 2 november verzamelden leerlingen, oud-leerlingen en ouders zich rond 16.00 uur in een feestelijk uitgedost lokaal 13 met overloop in lokaal 14. Zij kwamen bijeen voor de uitreiking van de DSD diploma’s.

Mevrouw Van Loon verwelkomde iedereen op hartelijke wijze. Na dat de meeste kandidaten gearriveerd waren nam zij het woord. Ze verwees bij haar inleiding naar een mooie uitspraak van Goethe: ‘Wer fremde Sprachen nicht kennt, weiß nichts von seiner eigenen.’ Veel verwondering was er over de grote verschillen in de voorbereiding van de kandidaten. De ene was zeer geconcentreerd en de ander kwam super ontspannen naar de toetsmomenten. Grote waardering was er ook voor de vier leerlingen die het niveau B1 behaalden. Dat niveau is normaal gesproken voor 5-havo en 4 atheneum weggelegd. Een super prestatie dus.

Bij het uitreiken van de behaalde diploma’s had mevrouw Van Loon voor alle geslaagden een persoonlijk woordje. Na afloop werden er foto’s gemaakt en was er tijd voor een hapje en een drankje.

Ga terug