Musicalproject en lessen Bahûrim

Bij ons mag je laten zien wie je bent en waar kan dat beter dan op een plek waar je naast gewone lessen ook leert zingen, dansen en acteren.

Op PENTA college CSG Bahûrim vinden wij het belangrijk dat  onze leerlingen naast alle schoolse zaken zich ook op andere vlakken kunnen ontwikkelen en hun eigen talenten en sterke eigenschappen leren kennen. 

Om dit te kunnen ontwikkelen bieden wij van september t/m december musicallessen aan. Het is mooi om te zien hoe leerlingen groeien binnen een korte tijd. Zij hebben plezier met een grote groep schoolgenoten. Leerlingen van alle leeftijden en uit verschillende klassen werken samen, in een aantal maanden, toe naar een aantal voorstellingen. Dat is voor allemaal een spannende en gezellige tijd.

Binnen onze lange musicaltraditie voeren wij elk jaar in de week voor kerst een musical op. Deelnemers krijgen professionele begeleiding van een regisseur van het Hofpleintheater. Daarnaast verzorgen mevrouw  Clement en mevrouw  Lindenbergh de begeleiding vanuit school. Zij hebben een ruime ervaring in het begeleiden van spel en de algehele aankleding van het stuk. We zien de leerlingen stralen van binnen en van buiten. Wij zijn trots op de prestaties en de voorstellingen die onze leerlingen neerzetten. Het is een evenement waar we elk jaar weer naar met plezier naar uit kijken.