Digitale Proefstudeerlessen op Penta Bahûrim

Vandaag vonden op Penta Bahûrim de eerste proefstudeerlessen plaats. Dit jaar niet op school, maar thuis achter de laptop. Vooraf had iedereen thuis een tasje gekregen met heel veel verschillende lessen en wat lekkers. Vandaag werden er lessen wiskunde, geschiedenis en Duits gegeven. Je kan merken dat iedereen steeds meer gaat wennen aan de digitale lessen want de leerlingen wisten prima en snel bij Teams in te loggen en wisten heel goed hoe de handjes en de chat werkten. Het werd een gezellige boel en in de pauze hebben we kennis gemaakt met de vele huisdieren van de leerlingen.

Heb jij een mavo of havo advies en ben je nog aan het twijfelen? Stuur dan snel een mail naar welkomopbm@penta.nl en dan kun je nog aansluiten bij de digitale proefstudeerlessen van dinsdag 16 maart. Ook dan worden er weer drie digitale lessen gegeven.

Ben je nog niet bij ons op school geweest en zou je nog wel een keer willen kijken? Ook dat is nog steeds mogelijk. Stuur een mail naar welkomopbm@penta.nl om een afspraak voor een privé rondleiding na schooltijd te maken.

Wie weet tot binnenkort!

Het team van Penta Bahûrim

Ga terug