Eerst digitale Samen Kijken op Bahûrim dag een groot succes

Na zes live edities van de Samen Kijken op Bahûrim dag ontkwamen we er door de lockdown niet aan. Ook de kleine en persoonlijke Bahûrim moest een digitale open dag organiseren. Bewust werd gekozen om het idee van de kleinschalige Samen Kijken op Bahûrim door te zetten. Ieder gezin kon een tijdslot van 5 minuten reserveren waarbij een leerling met een laptop klaar stond om iedereen persoonlijk en op een eigen tempo door de school te leiden.

En ja, we vonden het best spannend of de techniek ons niet in de steek zou laten en of het allemaal zou werken. Maar de bezoekers waren na afloop allemaal even enthousiast:
Het was net of we echt bij jullie in school geweest zijn!  

Door de persoonlijke aandacht van zowel docenten als de verschillende leerlingen konden we al onze vragen stellen en hebben we een heel goed beeld gekregen.  

Natuurlijk gaat er niets boven een persoonlijk bezoek aan onze school, maar gelukkig is gebleken dat we onze kleinschaligheid en persoonlijke aandacht ook via de digitale weg bij de mensen thuis konden laten overkomen. 

Dinsdag 16 februari staat de tweede digitale editie gepland. Er zijn nog plekken beschikbaar. Wil je ook graag onze school bezoeken? Maak dan snel een reservering op de website of via de Opendag app.  

Oh ja….. wanneer je dan toch op onze website zit, kijk dan ook eens naar onze 360 graden tour vol met nieuwe leuke en informatieve video’s!  

 

Ga terug