Fijne vakantie!

Het schooljaar is voorbij en wat voor een jaar. Er gebeurde veel, heel veel. We werden geconfronteerd met leven, dood, ziekte en gezondheid op de meest bijzondere manieren. Nu is het tijd om te genieten van de vakantie en op te laden voor een, hopelijk rustiger, nieuw schooljaar. Maar, niet voordat we dit jaar goed hadden afgesloten!

Woensdag was het tijd om de rapporten op te halen, normaal een simpele afsluiting met je eigen klas. We vonden echter dat de leerlingen nog wel iets leuks te goed hadden na alle afgelaste activiteiten van de laatste maanden. Een sport en spel middag per leerjaar in en om de school en niet zo maar een. Er stond een rodeostier op het plein, er waren bokslessen van echte profs in het multicourt, meneer Vlendre gaf Aikido les in de aula en meneer Visser had als zijn afscheidscadeau aan de leerlingen een super spannend spel bedacht. 

We zagen aan het einde van de dag alle leerlingen vrolijk naar huis vertrekken, een betere afsluiting van een schooljaar is er niet. Fijne vakantie allemaal!

Ga terug