Kerstmusical: Alice in Wonderland

Een recordaantal van 34 leerlingen heeft zich aangemeld voor de Theaterklas om mee te werken aan de uitvoering van de musical “Alice in Wonderland”. Sinds 13 september jl. komt deze groep leerlingen iedere vrijdagmiddag in de aula bijeen om te repeteren. Zij werken hard om in krap vier maanden tijd een voorstelling neer te zetten die eind december een aantal keer in school zal worden opgevoerd.

Onder professionele leiding van Silvia LaVos, regisseuse bij Jeugdtheater Hofplein, en onder begeleiding van mw. Clement en mw. Lindenbergh wordt hard gewerkt aan spel, zang en dans. Daarnaast houden de leerlingen zich bezig met het ontwerpen en maken van het decor.

Voor onze leerlingen is de Theaterklas een mooie kans om zich op andere gebieden te kunnen ontwikkelen en hun creatieve kant te ontplooien. Gaandeweg het proces zien we hun zelfvertrouwen groeien. De leerlingen vormen elk jaar een hechte groep, waarin alle leerjaren 1 t/m 4 zijn vertegenwoordigd. Het plezier wat wij met elkaar hebben is prachtig om te zien.

Deze zeventien jaar lange traditie op Bahûrim willen wij graag voortzetten. Mede door sponsoring van ouders/verzorgers lukt het ons tot nu toe ieder jaar om een voorstelling als deze neer te zetten.

Ga terug