Rondleiding of proefstuderen

Vandaag vond de achtste en voorlopig laatste Samen Kijken op Bahûrim dag plaats. Het was wederom een gezellige bijeenkomst waar ruim de tijd werd genomen om iedereen rond te leiden en de vragen te beantwoorden. Veel dank aan de hulpleerlingen die ons elke keer weer willen helpen bij het rondleiden. Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom om onze school te bezoeken. Mocht u interesse hebben dan leiden wij u graag rond. Neemt u hiervoor contact op via welkomopbm@penta.nl of bel naar 0181-475275.

Daarnaast is ook de beslissing gevallen over het Proefstuderen. Helaas hebben wij, in goed overleg, moeten besluiten dat het Proefstuderen niet fysiek door kan gaan. Maar ook hier hebben wij natuurlijk een alternatief voor bedacht…... we gaan digitaal Proefstuderen! Op dinsdagmiddag 9 en 16 maart vanaf 14:30 uur gaan enkele collega’s samen met jullie aan de slag. Jullie volgen één van deze middagen drie digitale lessen. Voorafgaand ontvangen jullie een tasje met  “lesmateriaal” wat jullie die middag nodig hebben. Vind jij het leuk om met ons mee te doen geef dan je voorkeursdag door via welkomopbm@penta.nl. Vergeet in de mail ook niet om je naam en adres door te geven zodat wij het pakketje bij je kunnen bezorgen.  

Wil je alvast een kijkje nemen en horen wat onze docenten vertellen over hun vak? Klik dan hier voor de virtuele rondleiding.

We hopen je snel te zien tijdens één van de Proefstudeermiddagen! 

Team Bahûrim 

Ga terug