Samen kijken op Bahûrim dagen

Wij zijn heel blij dat er veel belangstelling is voor de “Samen Kijken op Bahûrim” dagen. Er komen iedere dag nieuwe reserveringen binnen. Door de coronapandemie en de bijbehorende richtlijnen is er minder ruimte om bezoekers te ontvangen dan normaal. Wij willen u vragen om voor de maanden november, december en januari alleen reserveringen te maken voor een bezoek met groep 8 leerlingen. In het voorjaar zullen wij speciale dagen organiseren voor groep 7 leerlingen zodat zij ook alvast kennis kunnen maken met onze school. Bedankt voor uw medewerking. In dit bericht kunt u meer informatie vinden over de "Samen kijken op Bahûrim dagen'.

Een belangrijke stap in de schoolkeuze voor voortgezet onderwijs is een bezoek aan de open dag . Kennismaken kan natuurlijk online, maar elkaar ontmoeten blijft ook belangrijk. Een grootschalig open huis of vrije inloop is op dit moment niet mogelijk. Daarom hebben wij gekozen voor een gewijzigde opzet door de “Samen kijken op Bahûrim dagen” te organiseren. Op die manier kunnen leerlingen van groep 8 samen met hun ouders een rondleiding door onze school krijgen, beantwoorden docenten en onze leerlingen uw vragen en geven wij informatie over de verschillende vakken en mogelijkheden op onze school

De “Samen kijken” dagen zijn kleinschalige bezoeken waarbij we verspreid over een aantal dagen en tijdstippen één gezin per 5 minuten kunnen ontvangen. Via een vaste route laten we zoveel mogelijk zien van onze school. Op dit moment denken wij aan vijf mogelijkheden in 2020. Afhankelijk van hoeveel belangstelling er is, plannen wij nieuwe dagen en tijdstippen in.

Ouders en kinderen worden in vaste tijdsblokken op onze school uitgenodigd in kleine groepjes conform de regels van het RIVM. Voor deze “Samen kijken” dagen is het noodzakelijk om vooraf aan te melden. We zijn van plan deze dagen een paar keer te organiseren dus er is altijd wel een plekje vrij.

De volgende twee data zijn gepland:

woensdag 18 november 18:30 – 20:00 uur

Dinsdag 24 november 14:30 – 17:30 uur

Dinsdag 1 december 15:30 - 17:30

Vrijdag 11 december 13:30 - 16:30

 

Aanmelden doe je via deze link

Voor overige vragen kunt u bellen naar 0181-475275 of kijk op onze website bm.penta.nl

Ga terug