Startweek leerjaar 1

Het nieuwe schooljaar is weer van start gegaan. Afgelopen week stond voor leerjaar 1 in het teken van kennismaken. Niet alleen kennismaken met klasgenoten, maar ook met de school en de docenten. Er was een gevarieerd programma samengesteld waaraan de leerlingen enthousiast deelnamen.

Op dinsdag stond de vaste startmiddag met barbeque op de agenda. In de klassen kregen de leerlingen uitleg van hun mentor over het rooster en maakten ze natuurlijk kennis met elkaar en de school. De hamburgers vielen in de smaak en de sfeer was goed.

Op woensdag de theaterdag, in groepjes zijn de leerlingen aan de slag gegaan met dans en theater workshops met als afsluiting de mannequin challenge. Ook op deze dag waren de reacties van de leerlingen erg positief.

Donderdag werden de laptops uitgedeeld en ingericht. Voor een aantal leerlingen was dat een lastige klus, want het is iets heel anders dan een spelletje spelen! Tussendoor werden de agenda's gepimt en als afsluitng was er een vossenjacht in de wijk achter de school. Er liepen een aantel bijzondere figuren rond, maar bijna alle vossen werden gevonden.

Vrijdag waren er workshops voor de hele school en deden ook de leerlingen van leerjaar 1 fanatiek mee!

Ga terug