Technisch

De laptop van mijn zoon of dochter gaat niet aan
Waarschijnlijk is de batterij leeg. Sluit de laptop aan op de lader en controleer of de lader ook goed aangesloten en in het stopcontact zit. Als de laptop na een twee uur laden nog geen reactie geeft, laat uw zoon of dochter dan langskomen gaan bij ICT.
 
Mijn zoon of dochter kan niet inloggen op de laptop
In 99% van de gevallen wordt het wachtwoord verkeerd ingetoetst of is het wachtwoord door uw zoon of dochter gewijzigd. Controleer goed de gegevens en kijk ook of caps lock uit staat en dat elke toetsaanslag ook daadwerkelijk overkomt op het scherm.
 
Mijn zoon of dochter kan niet op internet
Controleer rechtsonder het scherm of wifi aanstaat en deze verbonden is met een netwerk. Zo niet, verbind deze dan. Als er wel verbinding is, verbreek deze dan en maak opnieuw verbinding.
 
Het inloggen op VMWARE gaat niet.
Er kan niet ingelogd worden tussen 23.59 – 04.00 uur. Probeert u buiten deze tijden? Controleer het wachtwoord en de gebruikersnaam. Start de PC opnieuw op en probeer het nogmaals. Als het op school niet werk,t kan de andere snelkoppeling geprobeerd worden (VMWARE THUIS). Ga anders langs bij ICT.
 
 
De laptop is defect (fysiek of softwarematig)
Laat uw zoon of dochter langsgaan bij dhr. Weeda of dhr. Oosterman. Deze zal bij The Rent Company een ticket aanmaken voor herstel. In de tussentijd kan er een ‘leenlaptop’ gegeven worden. Dit geldt alleen voor leerlingen die een laptop van The Rent Company hebben besteld. In de vakantie kunt u direct via de website van Rent Company inloggen op uw Easy4U account en een reparatie aanvragen.