Valentijnsopdracht

376834

Beste leerling,

Voor de liefhebber hebben we een creatieve opdracht. Je gaat een 3D VALENTIJNSFIGUURTJE maken! En het thema is: LIEFDE. Niet alleen als je verliefd bent of verkering hebt, maar ook in een vriendschap, voor je ouders, je broers, zussen, opa's en oma's, de huisdieren. Van wie hou jij?! Maak voor die persoon een valentijnsfiguurtje, poppetje, diertje en/ of fantasiefiguur.

Zoek thuis naar geschikte materialen. Dit kunnen oude verpakkingen zijn of knutselspullen. Hoe origineler hoe beter en hoe meer verschillend materiaal (papier, karton, stof, houtjes, verpakkingsmaterialen, etc.) hoe leuker. Natuurlijk moet de liefde ervan afspatten. Gebruik dus roze, rood, hartjes en zorg dat mensen blij worden als ze jouw figuurtje zien. Zoals gezegd kan dit een poppetje, dier of fantasiefiguur zijn.

Maak van je gemaakte kunstwerk een foto. Fotografeer eventueel de voor-, zij- en achterkant. In SOM zorgen we dat er een inleverbakje staat, zodat je de foto kunt uploaden. Het is natuurlijk zondag a.s. 14 februari, Valentijnsdag. Maar jij mag je creatie later inleveren. Graag ontvangen we je foto uiterlijk op maandag 1 maart. Je mag dus ook in de voorjaarsvakantie nog knutselen als je zin hebt.

Als je wilt kan je hiervoor een cijfer krijgen wat meetelt. Maar je mag ook gewoon meedoen omdat je het leuk vindt.

De mooiste en origineelste VALENTIJNSFIGUURTJES komen op de website (als jij dat leuk vindt). Bewaar het figuurtje, want dan kan het in een van de vitrinekasten tentoongesteld worden zodra we weer allemaal op school zijn.

Ga terug