Buiten Rooster Activiteiten (BRA)


BRA staat voor Buiten Rooster Activiteiten. Ieder jaar organiseert het BRA-team activiteiten om het onderwijs dat we bieden nog leuker en persoonlijker te maken. We proberen een hoop verschillende activiteiten te organiseren, die aansluiten bij de wensen van onze leerlingen.

Denk hierbij aan school- en themafeesten voor alle leerlingen of juist speciaal voor de leerlingen van de onder- of bovenbouw. Maar ook aan het kerstdiner dat we in klas 3 en klas 4 organiseren, waarbij de leerlingen in galakleding kunnen genieten van een driegangendiner, uitgeserveerd door de docenten! Er zijn excursies en werkweken voor verschillende leerjaren, waarbij de hogere klassen ook naar het buitenland gaan. Met iedereen die dat wil brengen we een bezoek aan Snowworld en zo zijn er nog veel meer activiteiten.

We hopen dat er op deze manier op een ontspannen en ongedwongen wijze waardevolle herinneringen ontstaan die leerlingen een goed gevoel geven tijdens hun schooltijd, maar ook nog na het behalen van hun diploma. Regelmatig komen oud-leerlingen terug op de leuke activiteiten die ze in hun tijd bij ons op school hebben gehad. "Weet u nog, toen...?"