Sponsorloop en workshops opbrengst voor Oekraïne

Donderdag 14 april stond op Penta Bahûrim in het teken van geld ophalen voor het goede doel.

De dag begon met een paasviering voor alle eerste en tweede klassen. Daarna konden de leerlingen uit klas 1 een keuze maken uit diverse workshops: van sushi maken tot schermen. Iedereen deed enthousiast mee. Op datzelfde moment was klas 2 bezig met de sponsorloop. Aan de finish lagen er appels en flessen water voor de leerlingen klaar. Na een welverdiende pauze, waarin veel leerlingen ervoor kozen om vanwege het mooie weer buiten te vertoeven, waren de rollen omgekeerd: klas 2 bewoog zich richting workshops en de leerlingen van klas 1 liepen zich in het zweet bij de sponsorloop. Ze waren dusdanig enthousiast dat ze nog wel even door hadden kunnen rennen, maar de wedstrijdleiding had vooraf toch echt besloten dat een half uur wel genoeg was.

Na de laatste workshops was het tijd om het opgehaalde bedrag bekend te maken. De leerlingen uit klas 1 en 2 die de meeste rondes hadden gelopen, Sterre en Wessel, kregen een mooie medaille. Voor de Oekraïense vluchtelingen in Brielle is het schitterende bedrag van 2500 euro opgehaald. We zijn dan ook hartstikke trots op de leerlingen die zich keihard hebben ingezet om van deze dag een succes te maken. Wat is het toch mooi om te zien dat we met een leuke dag als deze mooie dingen kunnen doen voor anderen.

Een extra bedankje geven we aan de Plus in Brielle voor het sponsoren van het water en de appels en Sleutelhuis Hellevoetsluis voor het beschikbaar stellen van de medailles. Daarnaast zijn we heel blij dat we een leuke schermworkshop konden aanbieden. Schermvereniging Trefpunt uit Vlaardingen heeft de workshop en alle benodigde materialen gesponsord.

Sponsorloop en workshops opbrengst voor Oekraïne

Naar de homepage

Naar het nieuws overzicht