Anglia

 

Penta Bahûrim is een Anglia-school. Dit houdt in dat er extra aandacht kan worden besteed aan het leren van de Engelse taal door middel van de Anglia-examens. Deze examens worden op school gemaakt en nagekeken in Chichester, Engeland.

Het certificaat dat daarmee kan worden behaald, is internationaal erkend. Dat betekent dat alle niveaus waarop examen kan worden gedaan gerelateerd zijn aan het Europees Referentiekader (ERK). Zo is overal bekend welk niveau een certificaat vertegenwoordigt. Dit is zeker interessant wanneer uw kind in het buitenland wil gaan studeren of een internationale opleiding wil gaan doen.

Op Penta Bahûrim krijgen de leerlingen uit 3 havo en 4 mavo de gelegenheid om zich aan te melden voor het Anglia-examen. Het examen zal eind januari worden afgenomen. Door middel van een Placementtest, om te bepalen op welk niveau de leerling zit, wordt het examen voorbereid. Ook zijn er oefenexamens.

Op dinsdagmiddag zijn er een aantal centrale oefenmomenten, maar er wordt ook veel zelfwerkzaamheid van de leerling verwacht.

Penta Bahûrim neemt al een aantal jaren deel aan deze examens en onze leerlingen zijn ieder jaar heel succesvol gebleken.

Meer informatie kunt u vinden op www.anglianetwork.eu.

de docenten Engels