Kunstklas

 

Ben je creatief en hou je van tekenen en schilderen? Dan kun je deelnemen aan projecten van de Kunstklas!  Een leuke uitdaging voor jou!  

Alle leerlingen hebben een talent! Kinderen zijn verschillend van karakter en in wat ze goed kunnen. Er is altijd wel een eigenschap die zorgt dat je ergens in uitblinkt. Soms is vrij duidelijk wat het talent is en soms doet een kind er iets langer over om te zien waar hij/zij goed in is.   
Bij het vak Kunst & Cultuur hebben leerlingen erg veel plezier in het vak, ze krijgen extra uitdaging en gaan zichzelf verder ontwikkelen. Zij zetten hun talent op een creatieve manier in. 

Ook zijn gedurende het schooljaar projecten waar leerlingen van leerjaar 1 t/m 4 zich voor in kunnen schrijven. Met deze Kunstklas werken we dan aan een project met een thema. Dat houdt in dat een groep leerlingen de gelegenheid krijgt vaardigheden te ontwikkelen door een extra werkstuk te maken. Er komen diverse werkvormen aan bod waarbij ze met verschillende technieken en materialen aan de  kunnen slag gaan. Per jaar kunnen de projecten verschillen. Met z'n allen zorgen we voor een gezellige sfeer en wordt er creatief gewerkt zodat er een mooi resultaat zal ontstaan!