Musical


Bij ons mag je laten zien wie je bent. Waar kan dat beter dan op een plek waar je naast gewone lessen ook leert zingen, dansen en acteren?

Op Penta Bahûrim vinden wij het belangrijk dat onze leerlingen naast alle schoolse zaken zich ook op andere vlakken kunnen ontwikkelen en hun eigen talenten en sterke eigenschappen leren kennen.

Om dit te kunnen doen bieden wij in de periode van september tot en met december musicallessen aan. Het is mooi om te zien hoe leerlingen binnen een korte tijd groeien en met een grote groep schoolgenoten plezier hebben. Leerlingen van alle leeftijden en uit verschillende klassen werken samen, binnen enkele maanden, toe naar een aantal voorstellingen. Dat is voor allemaal een spannende en gezellige tijd.

Binnen onze lange musicaltraditie voeren wij ieder jaar in de week voor kerst een musical uit. Deelnemers krijgen professionele begeleiding van een regisseur van het Hofpleintheater. We zien de leerlingen stralen van binnen en van buiten. Wij zijn trots op de prestaties en de voorstellingen die onze leerlingen neerzetten. Het is een evenement waar we elk jaar weer met plezier naar uitkijken.

Hieronder de foto's van de musical 75 jaar Bahûrim