Kamp leerjaar 1 en 2

Eind juni zijn wij met leerjaar 1 en 2 op kamp geweest. Na alle ouders uitgezwaaid te hebben, zijn wij met de bus richting Loon op Zand vertrokken. We hadden geluk met het weer! Ondanks dat je over het weer niet mag klagen, was het misschien soms zelfs iets te warm.

Voor de eerste stop bracht de bus leerjaar 1 naar dierenpark de Oliemeulen. De leerlingen kregen een spinnen- en slangenles en mochten zelfs een vogelspin en slang vasthouden! Veel leerlingen hebben hiermee een grote angst overwonnen. Na de roofvogelshow stapten we de bus weer in om te gaan shoppen in Tilburg.

De tweede dag zijn de leerlingen, met een kleine omweg via het mountainbikepad, naar het klimbos gefietst. Hier hebben de meesten zich de hele dag vermaakt en meerdere routes in het klimbos uitgeprobeerd. We hebben de dag daar afgesloten met een plons in het meer.

Op de laatste dag hebben de leerlingen van klas 1 bewezen dat ze goede schoonmakers zijn. Binnen korte tijd waren alle kamers en het kamphuis opgeruimd. Heel fijn, want toen konden we snel richting De Efteling. De leerlingen hebben daar een erg leuke dag gehad en zijn daarna allemaal weer veilig naar huis gebracht door de bus!
 

Ook de klassen van leerjaar 2 hebben het leuk gehad op kamp. Zij begonnen met De Efteling, zijn de tweede dag naar het klimbos geweest en hebben het kamp afgesloten in Tilburg. Hier hebben zij eerst geshopt en zijn vervolgens nog een potje gaan bowlen of midgetgolfen.

Kamp leerjaar 1 en 2

Naar de homepage

Naar het nieuws overzicht